Kjøp en stol til nykirka!

Vi har en folkeaksjon for innsamling av penger til interiør og utsmykning i nykirka på Rørvik!

Vikna kirkelige fellesråd har for lengst mottatt mange gaver til bygging av ny kirke på Rørvik. Det har vært gaver fra noen hundre kroner, helt opp til 1 million kroner. Vi har bestemt oss for å gi alle i vårt lokalmiljø en historisk gylden mulighet til å bidra til en kirke for framtida på Rørvik. Denne muligheten får du nå gjennom aksjonen KJØP EN STOL! En stol vil koste rundt regna 2000 kroner, og det vil bli behov for minst 350 stoler i nykirka. Du kan altså alene eller sammen med venner og kjente sponse en eller flere stoler til kirka.

Noen synes kanskje det høres dyrt ut med to tusen kroner for en stol. Det en da må huske på at stolene i en kirke må være av en så bra kvalitet at de varer i flere tiår uten å bli utslitt i stoltrekk og stolramme. Stolene må også kunne kobles sammen på grunn av at det er påbudt av sikkerhetsmessige grunner i forbindelse med en eventuell rømning av kirkerommet ved brann og lignende. Stolene påvirker også akustikken i kirkerommet, så det må det også tas hensyn til ved valg av stol.

Men KJØP EN STOL-aksjonen stopper ikke med stolene. Planen er at aksjonen ikke stopper før vi har fått penger til alt av inventar og utstyr som kirka skal fylles med! For her trengs det både bord, kjøkkenutstyr, liturgiske møbler, lyd- og lysutstyr, kunst med mer. Og alt vi får inn vil bidra til at vi får bygd den nye kirka på haugen på Rørvik. Målet er å samle inn 10 millioner kroner til interiør og utsmykning i nykirka.

Vi har fått tak i en stol som vil være nogenlunde tilsvarende det som vil bli brukt i kirka. Ta en tur innom Kirkekontoret i Strandgata 19 på Rørvik, og prøvesitt stolen og slå av en prat med oss på kontoret. Vi spanderer gjerne en kopp kaffe

Små og store bidrag til aksjonen KJØP EN STOL kan settes inn på konto 4482.05.56353.

Alle bidrag mottas med stor takknemlighet.

28. juni 2017 | Logg inn | Vikna kirkelige fellesråd Powered by Agrando