Konfirmantpåmelding 2018 Vikna menighet

Her melder du deg på til konfirmasjon neste år, 1. og 2 september 2018.

VIKNA MENIGHETS KONFIRMANTTILBUD 2017-18

Konfirmanttid i Vikna fra september 2017 til september 2018

Endelig konfirmasjon 1. og 2. september 2018

Sommerleir på Sømliøya leirsted i 4 døgn den siste helga av skole/sommerferien 2018 (sannsynligvis 8. - 12. august).

Her vil den siste OG viktige delen av konfirmantundervisninga foregå. Leiren er noe av det de fleste konfirmantene minnes med størst glede fra konfirmanttida!

“Kickoff-helg” for undervisningsperioden foregår i Garstad grendehus lørdag 10. og søndag 11. november 2017, med presentasjon av konfirmantene i Garstad kirke på søndagen. Deretter blir det ca. månedlige konfirmantsamlinger gjennom vinter og vår.

Konfirmant- og foreldresamtaler og foreldrekvelder

Den enkelte konfirmant med foreldre bli invitert til en samtale med presten i løpet av høsten. Foreldrene inviteres til noen egne foreldrekvelder i løpet av konfirmanttida.

Foreldremedvirkning og gudstjeneste-oppgaver

Konfirmantopplegget i Vikna er basert på en vesentlig grad av foreldre-medvirkning etter dugnadsmetoden. Det er mest snakk om kjøring, bevertning og tilstedeværelse på leirene, gudstjenester og andre arrangement gjennom konfirmanttida.

Informasjonsmøte før oppstart

Nærmere info om tidspunkter og andre detaljer vedrørende opplegget vil bli gitt på et informasjonsmøte for konfirmanter og foreldre i Samfunnshuset på Rørvik onsdag 30. august 2017 kl.19.00.

PÅMELDING OG KONFIRMANTAVGIFT

Påmelding av konfirmantene skjer nederst i denne artikkelen OG betaling av konfirmantavgiften på kr 1.300,- til konto 4482.20.47995 innen 23. august 2017. Du kan også betale med Vipps. Søk opp 102951 i Vipps og legg inn beløp og navnet på konfirmanten det betales for.

Informer gjerne om konfirmanten skulle ha spesielle behov i forhold til allergi, helse e.a. Dette kan også tas opp på familiesamtalen, hvor dere bl.a vil bli spurt om skriftlig tillatelse til å offentliggjøre bilder og navn på konfirmantene i løpet av konfirmanttida. Ellers er det bare å ta kontakt med oss på kirkekontoret i Strandgata 19, telefon eller E-post om dere skulle lure på noe!

Velkommen til konfirmasjon i Vikna menighet

Sokneprest i Vikna

Jan Korssjøen