Påskens gudstjenester

Her er en oversikt over påskens gudstjenester i Vikna.

Skjærtorsdags kveld kl 17.00 inviteres det til et arrangement som etter hvert har blitt en tradisjon her i Vikna. I Valøy kirke (kapell) arrangeres det "Syng med i påsken". Dette er et hyggelig arrangement der vi møtes til sang og musikk og et måltidsfellesskap. Sokneprest Jan Korssjøen leder arrangementet og vil med sang og tekster knytte kvelden opp mot historien om hva som skjedde på skjærtorsdag. Sammen med seg har han kantor Dan Ramstad på tangenter og Kjell Borgan på trekkspill.

Kirken er satt opp med borddekning og det vil bli servert et enkelt kveldsmåltid. Det vil bli tatt opp en ofring til inntekt for Valøy kirke.

Disse kveldene bruker å være veldig trivelige, og alle er hjertelig velkommen!

Langfredag kl 12.00 er det et arrangement på Viknatunet i Rørvik som heter "Påsken i ord og toner".

Her er det sokneprest Jan Korssjøen og kantor Dan Ramstad som ved hjelp av tekster og musikk mediterer over langfredagens budskap.

Alle er velkomne til å delta på dette arrangementet.

Påskedagen, søndag 21. april kl 12, er det høytidsgudstjeneste i Garstad kirke.

Gudstjenesten er ved sokneprest Jan Korssjøen og kantor Dan Ramstad.

Kjell Borgan bidrar til tonefølget med sitt trekkspill.

Det er ett barn som bæres til dåpen denne søndagen.

Ofring.

Vikna menighet ønsker alle hjertelig velkommen til våre arrangementer i påsken!

21. mai 2019 | Logg inn | Vikna kirkelige fellesråd Powered by Agrando