Vil du støtte vår stolaksjon?

Nå er det tid for å dra igang igjen stolaksjonen for Rørvik kirke!

Vikna kirkelige fellesråd har for lengst mottatt mange gaver til bygging av ny kirke på Rørvik. Det har vært gaver fra noen hundre kroner, helt opp til 1 million kroner.

Sommeren 2015 bestemte vi oss for å gi alle i vårt lokalmiljø en historisk gylden mulighet til å bidra til en kirke for framtida på Rørvik. Vi lanserte aksjonen KJØP EN STOL! En stol vil koste rundt regna 2000 kroner, og det vil bli behov for rundt 300 stoler i kirkerommet i nykirka. Vi har pr dags dato (12.7.2018) fått inn nok penger til 49 stoler på stolaksjonen vår!

Vi vet at det er mange som har ventet på en endelig avgjørelse om nykirka blir bygd før de gir en gave til aksjonen. Enkelte har sagt at de ønsker å kjøpe en stol hver til hele familien. Her er det mange muligheter til å bidra!

Tre av flere mulige stoler som vurderes kjøpt inn til Rørvik kirke.

Nå som finansiering av nykirka er på plass og vi nå vet helt sikkert at kirka vil bli bygd blåser vi derfor nytt liv i stolaksjonen igjen. Vær med og støtt opp om aksjonen ved å kjøp en stol, alene eller sammen med venner! Finansieringen av nykirka som ble vedtatt i Vikna kommunestyre er kun for bygget, så vi går nå i gang med arbeidet med å skaffe sponsorer og givere til inventar og utstyr som trengs i Rørvik kirke. Stolaksjonen er en del av dette arbeidet og passer bra for private som ønsker å gi et historisk bidrag til nykirka i Rørvik.

Noen synes kanskje det høres dyrt ut med to tusen kroner for en stol. Det en da må huske på er at stolene i en kirke må være av en så bra kvalitet at de varer i flere tiår uten å bli utslitt i stoltrekk og stolramme. Stolene må også kunne kobles sammen på grunn av at det er påbudt av sikkerhetsmessige grunner i forbindelse med en eventuell rømning av kirkerommet ved brann og lignende. Stolene påvirker også akustikken i kirkerommet, så det må det også tas hensyn til ved valg av stol.

Små og store bidrag til aksjonen KJØP EN STOL TIL RØRVIK KIRKE kan settes inn på konto 4482.05.56353. Du kan også gi gjennom Vipps og da søker du opp 103022.

Alle bidrag mottas med stor takknemlighet.

22. juli 2018 | Logg inn | Vikna kirkelige fellesråd Powered by Agrando