Endring av konfirmasjonstidspunkt

Fra og med 2020 blir konfirmasjonen flyttet tilbake til pinsen!

Vikna menighetsråd har vedtatt at konfirmasjonene i Vikna skal avholdes i pinsen hvert år fra og med 2020. I Vikna vil lørdag være hoveddagen for konfirmasjoner med, i utgangspunktet, tre gudstjenester på lørdag. Det vil også avholdes en gudstjeneste på søndag.

Årsaken til at vi velger å ha lørdag som hoveddag for konfirmasjonene er at alle konfirmasjoner i Kolvereid gjennomføres på søndag i pinsen og da blir det knapphet på selskapslokaler i distriktet hvis Vikna også skal ha det meste på søndag. I tillegg er det mange familier som har konfirmanter i familien både i Vikna og i Kolvereid og da er det en fordel at ikke Vikna og Kolvereid har hovedtyngden av konfirmasjonene på samme dag.

Spørsmål angående konfirmasjoner kan rettes til sokneprest Jan Korssjøen på 473 95 710.

11. desember 2018 | Logg inn | Vikna kirkelige fellesråd Powered by Agrando