Biljardbord til salgs!

Gi bud på et biljardbord som selges til inntekt for inventar/utstyr i Rørvik kirke!

Vi har hatt et biljardbord stående i Menighetshuset noen år og nå må dette bordet bort for å gjøre plass til øvingslokale for Rørvik gospelkor under byggeperioden for nykirka i Rørvik. Bordet trenger litt overhaling med blant annet ny duk, men ellers er bordet i god stand.

Størrelsen på bordet er 2,5 x 1,4 meter.

Bordet er av stødig og god kvalitet. Hvis ønskelig kan det medfølge en todelt bordplate som er spesiallaget for dette bordet for at du kan bruke det til for eksempel serveringsbord eller annen bruk i det lokalet bordet skal stå. Dermed vil den plassen bordet tar opp i rommet kunne brukes mer fleksibelt.

Med bordet følger det også en trillevogn med jekk som brukes når bordet skal flyttes.

Vi selger bordet til høystbydende og pengene vil gå til innsamlingsaksjonen for stoler/inventar/utstyr i Rørvik kirke, så hvis du gir et godt bud så går pengene til en god sak. BUD SENDES PÅ MAIL TIL post.vikna@kirken.no

Bordet er nå demontert ved at beina er tatt av, og bordet står på et lager i Rørvik.

11. desember 2018 | Logg inn | Vikna kirkelige fellesråd Powered by Agrando