Babysang våren 2019

Velkommen til babysang i Kløverstua i Rørvik!

Kjære dere!

Hjertelig til lykke med det nye familiemedlemmet!

Trosopplæringen invitere barnet og en eller begge foresatte, eller besteforeldre til babysang i Kolvereid kirke og i Kløverstua på Rørvik på onsdager.

På babysangen sitter vi på matter på gulvet, lytter til cd og synger fine, enkle sanger, som er lette å lære. Forskning viser at godt samspill mellom barnet og foresatte i det første leveåret vil ha enorm betydning for barnets utvikling og selvtillit seinere i livet. Om ikke barnet er døpt er dere likefullt velkommen på babysang. Etter stunden med babysangen byr vi på kaffe eller te, og noe enkelt å bite i. Ta gjerne med matpakke om dere vet dere trenger en større måltid.

Når vi samles er vi sammen ca 90 minutter. Se lenger ned på siden for å finne datoer for babysangen.

Hjertelig velkommen skal dere være!

Hilsen menighetsarbeideren i Ytre Namdal

Menighetene i Nærøy og Vikna sier med dette:

Velkommen til Babysang

I Kolvereid kirke og Kløverstua på Rørvik, våren 2019

• Følgende onsdager KL 11.00 – CA 12.30:

I Kløverstua blir det: 27.03, 24.04. 22.05, og avslutning 19.06. (Mulig blir vi et annet sted denne dagen.)

I Kolvereid kirke blir det: 10.04, 8.05 og 12.06 (Mulig blir vi et annet sted denne dagen.)

Det er fult mulig å delta begge steder, mange kjenner andre med babyer på andre siden av brua. J

• Tilbudet er til foreldre med barn fra 0-1 år (eller litt eldre dersom dere er hjemme)

Hvor vi:

• vi synger kjente og nye sanger, som er lette å lære
  • vi har fokus på det sosiale og samspillet gjennom sanger som bekrefter barnet og bygger gode relasjoner.
  • te- eller en kaffekopp og noe å bite i etterpå J
  • Bli gjerne medlem av vår facebookgruppe: Babysang i Kolvereid kirke og gi gjerne beskjed via FB- gruppa at dere kommer.

Spørsmål? Ring/SMS Eldrid S. Ramstad på 90 40 00 49.

21. mai 2019 | Logg inn | Vikna kirkelige fellesråd Powered by Agrando