Babysang høsten 2019

Velkommen til babysang i Kløverstua i Rørvik og i Kolvereid kirke!

Kjære dere!

Hjertelig til lykke med det nye familiemedlemmet!

Trosopplæringen invitere barnet og en eller begge foresatte, eller besteforeldre til babysang i Kolvereid kirke og i Kløverstua på Rørvik på onsdager.

På babysangen sitter vi på matter på gulvet, lytter til cd og synger fine, enkle sanger, som er lette å lære. Forskning viser at godt samspill mellom barnet og foresatte i det første leveåret vil ha enorm betydning for barnets utvikling og selvtillit seinere i livet. Om ikke barnet er døpt er dere likefullt velkommen på babysang. Etter stunden med babysangen byr vi på kaffe eller te, og noe enkelt å bite i. Ta gjerne med matpakke om dere vet dere trenger en større måltid.

Når vi samles er vi sammen ca 90 minutter. Se lenger ned på siden for å finne datoer for babysangen.

Hjertelig velkommen skal dere være!

Hilsen menighetsarbeideren i Ytre Namdal

Menighetene i Nærøy og Vikna sier med dette: Velkommen til Babysang i Kolvereid kirke og Kløverstua på Rørvik, høsten 2019!

Følgende onsdager KL 11.00 – CA 12.30:

I Kløverstua: 28.08, 25.09. 23.10. I november skal Nye Rørvik kirkes vigsles og da fortsetter vi der. (Mer informasjon kommer)

I Kolvereid kirke: 10.09, 2.10, 13.11 og 4.12 (Mulig blir vi et annet sted denne dagen.)

Det er fullt mulig å delta begge steder. Mange kjenner andre med babyer på andre siden av brua så det er fint å samkjøre laugh

• Tilbudet er gratis til foreldre med barn fra 0-1 år (eller litt eldre dersom dere er hjemme)

Hvor vi:

• Vi synger kjente og nye sanger, som er lette å lære
  • Vi har fokus på det sosiale og samspillet gjennom sanger som bekrefter barnet og bygger gode relasjoner.
  • Tar en te- eller en kaffekopp og noe å bite i etterpå
  • Bli gjerne medlem av våre facebookgrupper: Babysang i Vikna og Babysang i Kolvereid kirke og gi gjerne beskjed via FB-gruppene at dere kommer.

Spørsmål? Ring/SMS Eldrid S. Ramstad på 90 40 00 49.

19. august 2019 | Logg inn | Vikna kirkelige fellesråd Powered by Agrando